Nieuws

4 oktober 2024 Een tegen eenzaamheid

 

Op 26 september start de week tegen Eenzaamheid. Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met je doet, dat is voor iedereen anders. Het is meestal niet aan mensen te zien of zij zich eenzaam voelen. Er wordt weinig over gepraat.

Wij willen eenzaamheid bespreekbaar maken en er ook wat aan doen. Helder Theater uit Geldrop zal met korte sketches laten zien hoe eenzaamheid bij iedereen zomaar aan de deur kan kloppen. Hoe herken je eenzaamheid, hoe ga je ermee om, wat kun je zelf doen en wat is hulp. Een interactieve middag waar we elkaar ontmoeten en ook nieuwe contacten kunnen leggen.

Ons Welzijn, Kom Bij Ons-Herpen, Coöperatie Het Land van Herpen, Vrouwen ontmoeten Vrouwen en de Zonnebloem Ravenstein nemen de organisatie van deze middag voor hun rekening op vrijdag 4 oktober in de zaal van ’t Slotje te Herpen.

De middag begint om 14.00 uur en rond de klok van 16.00 uur sluiten we af.

De toegang is gratis. We zorgen voor een geurend bakje koffie - thee met wat lekkers erbij. Consumpties na afloop zijn voor eigen rekening. Kom je ook? De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Vanwege de grootte van de zaal en het aantal tafels en stoelen dat we kunnen plaatsen, vragen wij u zich aan te melden via ontmoeteninherpen@gmail.com  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om u online aan te melden, neem dan contact op met een van de organisatoren van bovengenoemde organisaties. Iedereen uit Het Land van Herpen en alle gasten van de Zonnebloem Ravenstein en omgeving zijn van harte welkom.

Aanmelden kan tot 27 september.

Wij wensen jullie te mogen begroeten op 4 oktober in ’t Slotje te Herpen.