Nieuws

Die verdient nou echt een (kinder) lintje!

Die verdient nou echt een lintje!

Vaak wordt dat gedacht en gezegd wanneer iemand zich groothartig, belangeloos en menslievend opstelt. Voor volwassenen bestaat er de bekende jaarlijkse lintjesregen. Maar ook de jeugd tot en met 17 jaar kan gehuldigd worden.
Jaarlijks worden in de maand november in de gemeente Oss de SP-Kinderlintjes uitgereikt.

Dit jaar zal dit evenement al weer voor de zeventiende keer plaatsvinden op maandag
20 november om 19:00 uur.  Vanaf nu kunnen er weer nominaties worden doorgestuurd.
Het kan gaan om kinderen die zich inzetten voor goede doelen: meehelpen met het organiseren van activiteiten in uw wijk of dorp,  hardlopen om geld in te zamelen voor Kika, als vrijwilliger werk verrichten bij het dierenasiel, of rotzooi opruimen in de natuur. Ook een kind dat elke week een potje gaat kaarten met zijn zieke opa vinden we heel bijzonder. Soms zijn er echte helden die iemand van onder uit het ijs hebben gered of een mevrouw hebben bevrijd van een agressieve hond.
Kortom: het barst van de jongeren (tot en met 17 jaar) in de gemeente Oss die nou een echt een lintje verdienen.
Meldt ze aan en zorg er zo voor dat deze kanjers eens goed in het zonnetje worden gezet en een inspiratiebron zijn voor hun omgeving! Ook een groep jongeren aanmelden is mogelijk.

Aanmelden kan tot en met 5 november door een mail te sturen naar: kinderlintjes@sp.nl
Een kundige jury gaat bepalen wie van de genomineerden werkelijk een lintje krijgt. Vermeldt in uw mail uw naam en telefoonnummer en natuurlijk de naam van diegene die een lintje verdient en de reden waarom.
Let op: Houdt alles geheim tot de uitreiking aan toe!!!