Nieuws

Melding openbare ruimte

                                            

Melding openbare ruimte
Losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of zwerfvuil? Meldingen en tips over de openbare ruimte geeft u makkelijk door via www.oss.nl/melding. Dit gaat eenvoudig met uw telefoon of computer.

 Melding maken
Maak uw melding bij voorkeur via www.oss.nl/melding. Als eerste ziet u een overzicht met 12 verschillende categorieën. Kies de categorie uit, die het beste bij uw melding past. Volg dan de stappen om uw melding te maken. Voeg als u wilt ook een foto toe. Maak liever de foto niet te dichtbij, dat maakt het voor ons makkelijker om de plek te herkennen.

Overzicht van alle meldingen
Als u op de tegel ‘Actuele meldingen’ kikt, ziet u een aantal gekleurde bolletjes. Zoom in of type het adres in, klik op het bolletje om te zien wat er al gemeld is. Controleer, voordat u een melding maakt, wat er al aan ons is doorgegeven. Hiermee voorkomen we dubbele meldingen.


Melding verwerken

Als u iets meldt, verwerkt de gemeente uw melding op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Elke melding krijgt een uniek nummer. Bewaar dit nummer, zodat we u snel kunnen helpen als u nog vragen heeft over deze melding.