Nieuws

Nieuwe zelfbouwkavels Wilgendaal fase 3-4 Herpen nu in verkoop

Nieuwe zelfbouwkavels Wilgendaal fase 3-4 Herpen nu in verkoop

Vanaf vandaag 09.00 uur tot en met 13 april 12.00 uur* zijn de zelfbouwkavels in Wilgendaal fase 3-4 in Herpen in verkoop. De gemeente Oss verkoopt in totaal 19 zelfbouwkavels. Het gaat om 11 kavels voor vrijstaande woningen en 8 kavels voor één 2-onder-een-kap woning. De grootte van de kavels varieert tussen de 200 en 650 m². Met prijzen vanaf € 107.079,- tot € 282,844,- inclusief BTW.

Daarnaast biedt de gemeente 6 kavels voor de ontwikkeling van woningen binnen een CPO constructie. Met een kavelgrootte van 130 tot 274 m² en prijzen vanaf € 57.761,- tot € 125,322,- inclusief BTW.

Geïnteresseerd?
Alle informatie over deze kavels is te vinden op www.woneninoss.nl/wonen/zelfbouw/zelf-bouwen-in-wilgendaal-herpen Op deze pagina kun je ook meteen inschrijven en kavelvoorkeuren doorgeven.

* Formulieren die na de sluitingstermijn binnenkomen worden niet meer in behandeling genomen.

De Zelfbouwcoach helpt
Als je eenmaal hebt besloten dat zelf bouwen bij jou past, dan loop je misschien nog tegen een aantal obstakels aan. Om je op weg te helpen heeft de gemeente Oss zelfbouwcoaches, Maria Schuurmans en Karin Schoppema. De service van de zelfbouwcoach is gratis voor mensen die een kavel van de gemeente kopen of al hebben gekocht.

Gunstig kopen met gemeentelijke erfpacht
De kavels zijn ook in erfpacht af te nemen. Dit is een gemeentelijke regeling die in veel gevallen voordeel kan opleveren. Op deze pagina lees je hier meer over. Heb je daarover daarna nog vragen? Neem dan contact op met de zelfbouwcoach van de gemeente Oss.

Altijd op de hoogte
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor zelfbouwen via de speciale pagina op de website, Facebook- en Twitter pagina.