Projecten

Afgeronde projecten

Beschrijving project Alard van Herpenplein

Reconstructie Alard van Herpenplein opgeleverd

 

Er is hard gewerkt aan het Alard van Herpenplein in onze dorpskern, het nieuwe plein is helemaal klaar en we hebben een echt mooi nieuw dorpshart gekregen. Een echte aanvulling op de uitstraling en goed passend bij het karakter van Herpen.

Het begon in augustus 2020 met het kappen van de bomen die plaats moesten maken, de dorpspomp werd verzet in overleg met stichting Herpen in Woord en Beeld, de riolering vervangen en tussen de werkzaamheden door werd archeologisch onderzoek gedaan. De bestrating is vervangen en als laatste is het gras ingezaaid en de beplanting aangebracht. 

In de nieuwsbrief van afgelopen winter moesten we melden dat de oplevering eind maart zou zijn en dat is dus half april 2021 geworden, mooi op tijd en volgens planning. Onze complimenten aan de aannemer die goed werk heeft geleverd en aan de projectleider en afdelingen van de gemeent voor het mooie ontwerp en uitvoering van dit plan.

Meer informatie op de site van de gemeente: https://www.oss.nl/inwoners/actueel/plannen-en-projecten/Ontwerp-voor-Alard-van-Herpenplein-in-Herpen.htm 

Andere afgeronde projecten: